avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Nulitatea absoluta a unui contract
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Nulitatea absoluta a unui contract

buna ziua, pe scurt problema ridicata de mine :
in 2006 am achizitionat un produs electronic de la magazinul altex , iar acestia mi-au spus ca pt a achizitiona si a putea plati ratele sa imi fac un card euroline la renumitra firma efg retail services ifn.:frantic:
am facut o ''cerere de emitere card'' la angajatul altex care apare cu nume si semnatura pe acea cerere.#-o
acea cerere se spune ca a devenit contract fiindca pe spatele ei este scris cu litere foarte mici urmatoarea propozitie : CITEZ :'' conditii generale pt emiterea si utilizarea cardului euroline''
Mentionez ca pe aceasta cerere sunt scrise datele mele personale cu CNP cu tot, dar nu se vb despre nicio firma , adica cealalta parte din contract nu este stipulata cu nume de firma sau persoana de contact sau CUI, CIF etc , niciun fel de date despre cine este cealalta parte a contractului.
Singurul lucru de pe contractul asta ar fi semnatura lucratorului de la altex si stampila firmei SC CREDEX FINANTARI SA
EU pot invedera instantei nulitatea absoluta a acestui document ''cerere de emitere card'' pe care firma efg retail services il numeste contract de imprumut .
Bineinteles sa cer si oprirea executarii silite pe care au impus-o acestia dupa ce am achitat produsul in 60 de rate fiind 3878, iar pe langa banii astia le-am pus pe card 6400 lei si tot sunt dator pt ca am extras de pe card 700 de lei in 2006.


Ultima modificare: Luni, 19 Mai 2014
Andrei1313, utilizator

Alte discuții în legătură

Card de cumparaturi euroline MariaMC MariaMC In 2005 am luat in rate cateva produse din magazinul Altex,in valoare de 900 lei, fiind obligata sa-mi fac un card Euroline prin care sa-mi platesc aceste ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita Andrei1313 Andrei1313 buna ziua, am pe 20 mai 2014 adica maine, teremen intr-un proces in care am facut contestatie executare silita pe care au pus-0 in aplicare \'\'efg retail ... (vezi toată discuția)
Mari probleme cu o societate de acordare credit consum-nebancara musati musati Buna seara, Am si eu o problema cu \"minunatii\" EFG RETAIL SERVICES IFN. In anul 2007 am achizitionat un laptop de la \"Depozitul de Calculatoare\" in ... (vezi toată discuția)