avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatie executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatie executare silita

buna ziua, am pe 20 mai 2014 adica maine, teremen intr-un proces in care am facut contestatie executare silita pe care au pus-0 in aplicare ''efg retail services ifn '' acei supercunoscuti tepari cu cardul euroline. vreau sa stiu daca in acest termen depun intampinare sau cum se va numi cererea in fata instantei in care arat motivele pt care trebuie suspendata executarea silita. presupun ca nu se numeste intampinare.
Cel mai recent răspuns: Andrei1313 , utilizator 12:13, 19 Mai 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pentru raspuns si in special pentru promtitudinea acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nulitatea absoluta a unui contract Andrei1313 Andrei1313 buna ziua, pe scurt problema ridicata de mine : in 2006 am achizitionat un produs electronic de la magazinul altex , iar acestia mi-au spus ca pt a ... (vezi toată discuția)
Executare silită pentru recuperare datorii false. mai există vreo cale să scăpăm de ele? andrea_u andrea_u Prietenul meu a cumparat in rate (card Euroline) o camera video in val de 1999 lei (de la ERB Retail Services, fostul EFG). Rata lunara 60 lei/luna (5 ... (vezi toată discuția)
Executare silita arma arma am primit un ordin de executare silita in urma unui card de credit s.c erb retail services ifn s.a, eu intradevar mai aveam de platit cateva rate la un ... (vezi toată discuția)