avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1083 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

am primit un ordin de executare silita in urma unui card de credit s.c erb retail services ifn s.a, eu intradevar mai aveam de platit cateva rate la un magazin, dar ei probabil ma executa silit pentru faptul ca acel card avea o linie de credit si bani pe acel card , dar eu nu am scos bani niciodata de pe acel card prin simplu fapt ca nu am beneficiat niciodata de un cod pin, ce pot face?
Ultima modificare: Duminică, 22 Martie 2015
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:08, 22 Martie 2015
In termen de 15 zile de la comunicarea somatiei,formulati contestatie impotriva executarii silite
o sa fac aceasta contestatie dar nu stiu unde si ce pot pati in cazul unei eventuale executari silite
Si ratele alea le-ati platit ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnstiintare de executare silita de la firma recuperari creante pentru credit din 2004 marianastamate marianastamate Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. In 17.12.2004 am achizitionat 2 telefoane mobile de la Altex cu ajutorul unui card de credit acordat de ... (vezi toată discuția)
Executare silită pentru recuperare datorii false. mai există vreo cale să scăpăm de ele? andrea_u andrea_u Prietenul meu a cumparat in rate (card Euroline) o camera video in val de 1999 lei (de la ERB Retail Services, fostul EFG). Rata lunara 60 lei/luna (5 ... (vezi toată discuția)
Amiabila de la kruk Qyuu Qyuu Am primit de la Kruk o informare amiabila pt o datorie de 2950 ron si scrie asa: \"Datoria d-voastra provine din contractul cu ERB Retail Services IFN SA, din ... (vezi toată discuția)