avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... probleme cu banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

probleme cu banca

Fratele meu si-a facut credit la banca in urma cu cinci ani numai cu buletinul si fara nici un girant.Buletinul lui e pe adresa mea si a parintilor chiar daca el nu mai locuieste acolo de doi ani,e plecat in strainatate.Cei de la banaca ne suna in fiecare zi sa platim dobanda macar dar nu vor sa ne spuna cat este de platit.Daca nu platim e posibil sa vina sa ridice bunuri materiale tinand cont ca el nu are nici macar o masina pe numele lui?Banca despre care vb este EFG Retail services cu sediul in Bucuresti.
Cel mai recent răspuns: diacom21 , utilizator 14:59, 22 Septembrie 2010
nu platiti nimic, nu e datoria dvs iar bunurile din casa nu sunt ale lui, deci nu au ce si cum sa execute silit. datoria e posibil sa fie prescrisa, orice plata intrerupe acesta prescriptie
Multumesc mult pentru raspuns,m-am mai linistit avand in vedere ca am investit destul de mult in casa parintilor nu mi-ar cadea bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita ? cine hotaraste aceasta executare silita? nu trebuie hotarare judecatoreasca? alinnacc alinnacc ma intereseaza cine hotaraste aceasta \\" Executare Silita\\" as vrea sa stiu daca este o hotarare a judecatoriei ori ...si in baza a ce se poate hotari ... (vezi toată discuția)
Prescriptie datorie - banca ietam ietam Hristos a inviat! Nu am mai platit rate din 7.04.2007 catre o banca. O firma de recuperare imi trimite mesaj ca ma executa silit. Creditul e cu buletinul. Nu ... (vezi toată discuția)
Executare silita sotie Catalin T Catalin T Buna ziua, Prin anul 2007-2008 sotia mea a contractat un credit de tip \"doar cu buletinul\" pentru a achizitiona 2 telefoane mobile. La acea vreme nu era ... (vezi toată discuția)