Am cerut ajutorul unui..unei..avocat a.. sa ma reprezinte în problema cu cu Asociația de proprietari unde am aptm meu ptr că și permit abuzuri. Nu am primit nici un răspuns la zeci de e mail trimise..nu pricep de ce .Rog aici deci dacă există cineva sa mi ofere ajutorul cerut.Multumesc
MULTUMESC am facut primii pasi -- e mail pe site e-bloc al lor & recomandata la Asociatie ptr ca nu exista Presedinte ....a... de 3 ani de la deces ultimei doamne .... N AU RASPUNS si acum am de asteptat deci de la Primarie cum scrieti dar nu ma astept la o decizie a lor obiectiva ..... NU SUNT n Romanai deci aceste <<indrumari < sa iau contact personal nu este POSIBIL de aceea folosesc net ul daaaa ?? Continui pana voi gasi un avocat ..a..
normal cei de la primarie ar trebui sa va dee dreptate daca lucrurile stau cum spune ti dvs Daca dansii iau masuri atunci cade primaria ! in caz contrar mai aveti un atu
ANPC am incecat si au trimis plangerea mea la biroul ce se ocupa de proprietari ( asociatii cred )) deci astept raspuns dar...nu cred ca mi dau un raspuns favorabil....sunt in <<echipaa << de stiti ce zic . multumesc
Dat in judecata
dan32
salut
Ma numesc Dan si de cativa ani eu si familia mea locuim in Italia, dar avem si un apartament in tara. De curind am fost dat in judecata de asociatia de ... (vezi toată discuția)