Bună ziua! Am rugămintea să mă ajutați într-o situație în care am ajuns. Lucrez la un muzeu județean și mi-a fost modificată funcția, din supraveghetor muzeu (studii medii, gradația 5) în pedagog muzeal (studii superioare de scurtă durată SSD, grad II, gradația 5), de la 1 februarie. În anul 2022 salariul de bază lunar brut pentru supraveghetor cu gradație zero era de 2900 lei, iar cel de pedagog muzeal SSD grad II, gradația zero(care înțeleg că ar fi folosit ca bază de calcul) este 3950 lei, deci diferența era de 1050 lei. Între timp, pe lângă alte majorări date la toți salariații, la nivel național, angajații din muzee au obținut prin ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ nr. 53 din 23 mai 2024, încă 10% în două tranșe. Cu toate acestea, pe motiv că am fost trecută pe funcție unică și invocându-se Ordonanța 115/14 decembrie 2023, fără să primesc alte măriri care s-au dat ulterior, mi s-a stabilit de la 1 februarie 2025, o dată cu schimbarea postului în pedagog muzeal, salariul de bază brut (înainte de adăugarea gradației) de 4148 lei. De la 1 ianuarie, ca supraveghetor, ajunsesem la 4050 lei (înainte de adăugarea gradației), deci, practic mi-a crescut salariu de bază, înainte de aplicarea gradației, cu 98 lei, față de 1050, cât era diferența în 2022 între cele două posturi. Mă puteți ajuta, vă rog, cu un calcul detaliat, pentru stabilirea salariului?