avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Activitate Dagli

Activitate Dagli

Atunci de çe acelesi notar a făcut declarația de neaccept?putea sa precizeze că nu poate fi făcută în plus acele procuri nu au fost folosite in nici un act ,nici nu a spus atunci că acea procură poate fi un accept fără un alt document care să ateste acest lucru apoi fara o succesiune și un certificat succesoral îmi spune că pot vinde sau dona fratelui meu
Bună!După decesul mamei eu și fratele meu am făcut o procură celuilalt frate pentru a ne reprezenta în momentul în care se va face succesiunea procură a fost făcută în 2014 valabilă 3 ani aceste procuri nu au fost folosite sub nici o formă și nu sa făcut nici o succesiune sau accept de moștenire.Apoi eu cu fratele meu am făcut o declarație de ne accept a mostenirei acum când celălalt frate a dorit să facă succesiune și moștenirea notarul a spus că declarațiile de ne accept nu sunt valabile pentru că prin acea procură făcută în 2014 noi am acceptat succesiunea precizez că nu sa făcut nici înainte nici după nici cu acele procuri nici o succesiune ,acum a fost prima dată când sau făcut demersuri pentru deschiderea succesiunii.Cum este posibil ca o procură acum cu valabilitate expirată să fie accept de moștenire?fara act succesoral, declarație de accept sau altceva apoi domnul notar a spus că pe baza acelui accept din procură că pot să fac un contract de vânzare sau donare a drepturilor mele succesorale ceea ce am făcut dar nu știu de ce cred că nu este corect cum pot da ceva ce nu am acceptat nu am făcut nici o succesiune . Ce trebuie să fac ?ce nu este corect?unde sa făcut greșeala?toate demersurile și documentele au fost făcute la același notar.Va rog să mă ajute cineva mulțumesc