Bună ziua, aș vrea să reformulez o întrebare făcută anterior unde nu am specificat anumite detalii. Deci 3 membri familiari au decedat la un interval de timp: tata în 2015, mama în 2016 și fiul în 2024( fiul ne fiind căsătorit și nu avea copii). Țin să menționez ca din partea mamei sunt în viață bunicul și 2 frați adică tatăl mamei și 2 unchi, din partea tatălui e inviata doar un frate adică unchiul de pe tata. În cazul de față cine este moștenitorul?
Scuse pentru deranj, am uitat să menționez ca această familie a murit la o perioadă distanță unul de altul adică tatăl a murit în 2015, în 2016 mama și în 2024 fiul ( care la rândul lui nu a avut copii). Si cum spuneam din partea mamei sunt în viață:bunicul și 2 frați ai mamei ( adică 2 unchi) și din partea tatălui este în viață doar fratele tatălui ( unchiul de pe tata). La fel se face partajul cum ați menționat mai devreme?
Bună seara, aș avea și eu o întrebare? O familie din 3 membri au decedat toți( tata, mama și fiu). În cazul de față cine este moștenitorul? Țin să menționez ca din partea tatălui este în viață doar fratele acestuia iar din partea mamei sunt vii toți aparte bunica( mama mamei). Multumesc