Madalina Pascu a scris:
Buna ziua, de putut, mama dvs poate cere rezolutiunea contractului, depinde si ce motive invoca si daca le probeaza. Dvs trebuie sa stiti ce motive ar putea invoca in functie de ce s-a intamplat intre dvs si care sa reprezinte incalcari contractuale, inclusiv neplata efectiva a pretului. In starea actuala, fratele nu poate zidi nimic nici cu acordul mamei pentru ca este coproprietar cu dvs., poate doar dupa ar partaja imobilul. Pentru o discutie mai ampla, mergeti cu documentele la un avocat sa le studieze.
Nu stiu ce motive are, ceea ce o influenteaza fratele meu, singurul ar fi sa spuna ca nu am platit, dar eu i-am trimis bani. Eu lucrand in strainatate in acea vreme,, am platit si impozitul la casa si taxa anuala de gunoi in locul ei plus multe alte lucruri sa o ajut cu cheltuielile. I-am trimis bani si in contul unei prietene ca sa ii de-a lunar bani, sau ii lasam sume mai mari sa ii duca lunar completare la pensie. Dovada platii o pot face si cu martori nu? Ea zice ca ea nu a fost la notar cu mine, nu isi aminteste sa fi fost,nu are retinere de minte. Discutiile au fost contradictorii in legatura cu ceea ce vrea sa faca fratele meu, eu i-am spus ca nu sunt de acord, Nu sunt alte cauze contractuale, nici de intretinere, scrie ca plata s-a facut in fata notarului.