avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Activitate aldoro.iuga@yahoo.com

Activitate aldoro.iuga@yahoo.com

Vă mulțumesc mult! Seară frumoasă!
Cred ca am gresit ceva : Lucrez cu carte de munca și grupa 2 din dec.1988 până în 2014 dec. după care s- a sistat grupa . Am lucrat făra intreruperi majore :doar 11 luni am stat acasa cu copilul(1. )Și 3 luni fără plată în 2001 Am făcut facultatea la zi dar am muncit în paralel pe toată perioada( 5 ani)- în rest am muncit încontinuu fără întrerupere și sunt în câmpul muncii și acum Dupa calculul meu :65ani- 7 ani grupa= 58ani- 1/2 an reducere copil aș ieși de drept la 57, 5 ani deci aș avea încă puțin peste 2 ani jumate. de stat la muncă. Voiam să ies anticipat peste 1/2 an dacă aș putea. Asta aș vrea să știu ,dacă pot devansa 2 ani. Scuze ,dacă am fost inexactă. .Am documente din revisal și cm cu care dovedesc cele afirmate. Mulțumesc anticipat.
La data 1 012025 =41 ani 9 luni 2 zile
Grupa2 8 ani și 10 luni
Deosebite13 aniși 4 luniși 25 zile + 4 ani lucrați cu grupa în alta parte Oricum nu scade mai multde 7 ani
Ma intereseaza daca pot ieși mai repede cu 2ani jumate decât la termen
Bună ziua! As dori să știu dacă pot cere pensionare anticipată în contextul în care am ~35 ani și 3 luni
vechime efectivă,~54 -5 luni, ani și am dreptul la cei maxim 7 ani scăzământ cu grupa a doua . Am mai mult dar am înțeles că se scad maxim 7 ani . Sunt nascuta în 1970 oct. Nu știu dacă se scade și 1/2 an pentru 1 copil.. Mulțumesc anticipat pentru răspuns.