avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Activitate raresraicu90@yahoo.com

Activitate raresraicu90@yahoo.com

raresraicu90@yahoo.com a scris:

Cel ce m-a sunat era un fost coleg de asta avea nr meu.

SunnyXxxX a scris:

Eu mă întreb de unde știa poliția numărul de telefon.
Constatarea amiabilă era ok ,numai în cazul în care autoritățile nu vă apelau telefonic.
Ați părăsit locul acidentului ( poliția are dreptate).

cel ce m-a sunat era un fost coleg de liceu
,nu am părăsit locul ,doar mi-am continuat drumul pentru ca nu am realizat nicio atingere

BogdanGri a scris:

Buna ziua

Nu mai aveti cum sa completati formularul de constatare amiabila daca celalalt sofer a declarat accidentul la politie.

Păi și atunci de ce mai ai 24 de ore la dispoziție să raportezi o tamponare?
Cel ce m-a sunat era un fost coleg de asta avea nr meu.

SunnyXxxX a scris:

Eu mă întreb de unde știa poliția numărul de telefon.
Constatarea amiabilă era ok ,numai în cazul în care autoritățile nu vă apelau telefonic.
Ați părăsit locul acidentului ( poliția are dreptate).

Am făcut o depășire pe o uliță într-o comună într-o dimineață pe la ora 4:30,mă grăbeam.Pe la ora 10:00 am fost apelat de la poliția de acolo din zonă și mi au comunicat ca un domn s a prezentat la sediu pentru a declara o tamponare ușoară, cum ca in momentul depășirii eu l as fi atins putin la revenirea pe banda in fața pe bara lui,într-adevăr am verificat și mașina mea era atinsa.eu nu am realizat nimic in momentul depășirii. Am căutat pe acel domn care a fost la poliție și a declarat tamponarea,m am întâlnit cu el am fost la un service ne-am înțeles să îi repar mașina,am completat formularul de constatare amiabilă l-am semnat amândoi și după am mers la sediul poliției,acolo domnul polițist care îi luase declarație dimineață atunci la ora 5 ,a spus ca pe el nu îl interesează ca am făcut noi constatare amiabilă și ca ne am înțeles,și mi a reținut permisul de conducere pentru depășire cu lovire 90 de zile ,nu l-a interesat ca am procedat conform legii,ne-am prezentat în termen de24 de ore,degeaba. Dacă avem posibilitatea de a face constatare amiabilă la accidente ușoare,de ce domnul polițist ne a încălcat acest drept,