Mi s a solicitat acest contract inclusiv de catre administratie si de aceea, si cei de la gaze in cer, este prima mea achizitie si de aceea, uneori nu mi se pare corect sa se ceara acest contract pentru ca acolo sunt date personale.
Buna ziua, am trimis contractul acesta la tot ce inseamna, gaze, curent, chiar si unui executor pentru ca am avut o speta cu fostii propietari care nu voiau sa isi ia lucrurile din casa.
Da, ma gandeam cumva sa nu poate sa vanda in lipsa mea, se intampla tot felul de lucruri in tara aceasta si incerc sa previn anumite situatii neplacute.
Inclusiv la administratie mi au cerut contractul casei.
Buna ziua,
Am achizitioant un apartament, iar in contract este specificat ca pana cel tarziu la data de 15.03.2025, trebuie eliberata casa de toate obiectele personale, in contract este specificat ca apartamentul se vinde complet utilat si mobilat, cei 2 soti sunt in divort iar in momentul de fata in casa se afla toate lucrurile sotului, care nu doreste sa vina sa le ridice.
A fost depasit termenul de 30 de zile, cheile le am primit, doar ca el nu a mai intrat in casa, mi a lasat doar cheia atat, sotia si a luat din lucrurile personale si nu doreste sa le ridice si pe ale dansului pentru ca se afla in divort si o poate acuza de furt.
Ce este de facut in aceasta situatie? eu de atunci nu am mai pastrat legatura cu dansul deoarece nu ai cu cine sa te intelegi? trebuie executat silit?