avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Ce se poate intampla daca trimiti o copie a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Ce se poate intampla daca trimiti o copie a unui contract ...

Buna ziua,
Ce se poate intampla daca trimiti o copie a unui contract de casa color?
Are vreo valoare? Cel care il primeste, ce poate face cu el?

Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 16:12, 27 Martie 2025
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nimic.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, Cel care il primeste poate face ce ii trece prin cap sau ce nu ne trece noua prin cap. Am vazut destule situatii in care diferite acte au fost folosite in fals, cu consecinte care mai de care mai incredibile.
Cel care primeste astfel de acte, ca regula, trebuie sa respecte niste norme de GDPR.
Daca va ganditi ca ar putea sa vanda, asta nu, nu prea poate, ar fi mai greu de vandut.
Dar, orice altceva da, poate face. Spre exemplu un contract pe care ulterior sa nu il mai onoreze.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce contract?
Că persoana care solicită lucruri, trebuie sa fie aceeași persoana din act.
Iar asta ar însemna să își falsifice și buletinul.
Buna ziua, am trimis contractul acesta la tot ce inseamna, gaze, curent, chiar si unui executor pentru ca am avut o speta cu fostii propietari care nu voiau sa isi ia lucrurile din casa.
Da, ma gandeam cumva sa nu poate sa vanda in lipsa mea, se intampla tot felul de lucruri in tara aceasta si incerc sa previn anumite situatii neplacute.
Inclusiv la administratie mi au cerut contractul casei.
Mi s a solicitat acest contract inclusiv de catre administratie si de aceea, si cei de la gaze in cer, este prima mea achizitie si de aceea, uneori nu mi se pare corect sa se ceara acest contract pentru ca acolo sunt date personale.

Alte discuții în legătură

Tatuarea: moda, protest sau automutilare? Radu Gabrian Radu Gabrian In numele modei mii de oameni sunt gata sa isi transforme propriul corp intr-un exponat de muzeu,chiar cu riscurile unor complicatii,de multe ori ... (vezi toată discuția)
Reziliere act vanzare cumparare cu clauza de intretinere pe viata narciz767 narciz767 Speta este urmatoarea: Bunica a fost de acord ca apartamentul in care locuieste sa fie vandut unei nepoate( fata unei verisoare) care era casatorita la aceea ... (vezi toată discuția)
Va rog,sa ma ajutati!!! aricostel2006 aricostel2006 STAU IN BRASOV,CINE STIE BRASOVUL,LA BLOCURILE VECHI SI AVEM APA LA PAUSAL.IN BLOCUL CARE STAU,SUNT MULTI OAMENI,IN VARSTA.VREO 2 ISTETI :sorry:,MAI ... (vezi toată discuția)