Locuiesc intr-un cartier rezidențial în care fiecare bloc are centrala de bloc (apa calda-agent termic), sunt debranșat din 2014 insa sunt pus sa plătesc caldura pe casa scării, deși caloriferele sunt reci (asociatia motivează ca este diferența dintre indexul de la centrala și suma celor de la apartamentele care sunt racordate la centrala), au schimbat una din centrale cu alte 2 centrale pentru ca era defecta și au ales sa nu o repare (pe lista cu semnături am descoperit ca apartamentul meu este bifat ca ar fi de acord dar fără sa existe o semnatura), iar acum au schimbat teava de agent termic și sunt pus sa plătesc. Menționez ca țevile de apa calda/agent termic sunt pe casa scării, nu traversează apartamentul și sunt situate pe cealaltă parte a blocului - nu am deloc "contact" cu ele.
Nu exista o formula de calcul pentru "caldura de pe casa scarii" - încălzire (cum este trecuta pe factura) ci totul se împarte la cota indiviza.
Astfel ca as vrea sa stiu dacă pot sa fac ceva în acest sens și către cine sa ma adresez.
Președintele de asociatie nu răspunde la cereri, iar firma care se ocupa de facturare îmi spun ca ei prestează doar acest serviciu.