avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Activitate Valy_81

Activitate Valy_81

Da, dar viitorul cumpărător a spus ca ar dori drum de trecere și sa poată trece și cu utilitățile (apa, curent) la teren ..
Bună seara, am un teren intravilan pe care nu pot sa-l vand din cauza vecinei, din strada principala ca să ajung la terenul meu trebuie sa trec pe la ea prin gradina.
Menționez ca pe acolo se trecea și se trece de când ma știu, dar când a auzit ca vand nu vor sa dea acces viitorului proprietar.
În urma cadastrului m-a sfătuit ca doar prin judecata as rezolva cazul și ca am castig de cauza 100%.
Alta varianta exista?
Mulțumesc anticipat!
Mulțumesc
Pai ca să știu pe viitor după ce expira cele 45 de zile lucrătoare și mi se da procesul verbal de la primarie , cât timp am la dispoziție sa vand terenul cui vreau eu?fără sa refac iar procedura?
Buna seara ,am un teren extravilan pe care vreau sa-l vand.
În anul 2022 am depus la primarie oferta de vânzare, au trecut cele 45 de zile lucrătoare și nu l-am mai vândut atunci.
Trebuie repetata procedura acum din nou ?dacă au trecut 3 ani și între timp s-a modificat și nr de cadastru ,s-a făcut între timp cadastru general pe toată zona respectiva.