avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Activitate cristinutza_centru86

Activitate cristinutza_centru86

ce se intampla dk nu respecti termenul de plata care s-a stabilit???dk ma dau in judecata se poate k sa primesc un termen mai mare pentru plata?
predarea marfii se face pe baza unor "bonuri de transfer". Minusurile s-au constatat din prima luna, valoarea crescand lunar cu 3000 chiar 4000 de lei lunar, ajunganduse la suma de 14000 de lei. s-a discutat despre minusul respeciv si sau inteles ca va fi retinut de salar minusul din gestiune.S-a facut ultimul sotc acuma cateva zile si s-a constatat minusul respectiv. s-a semnat un proces verbal de luare de cunostinta pentru minusul constatat in gestiune, dupa care au semnat cu el si un angajament de plata pentru prejudiciile aduse societatii prin care este stabilit k renunta la orice actiune in justitie pentru contestarea acestuia. semnand aceste acte s-a promis k se va rezolva treaba pe cale amiabila, dupa care i s-a spus k trebuie sa plateasca minusul din gestiune altfel va fi concediat cu litera "i" in cartea de munca, si in caz de neplata executat pentru suma respectiva. ce sa faca????
ajuuuuttttoooorrrr!
in urma cu 4 luni prietenul meu s-a angajat la o firma de distributie, a fost in perioada de proba timp de 2 saptamani dupa care i-au spus ca este angajat. dupa prima luna i-au spus ca are un minus de 1000lei. aintrebat cum e posibil si i-au zis ca se mai intampla sa nu se sperieca, ca poate sa-l platesca in rate si sa aibe grija data viitoare. luna urmatoare minusul s-a dublat, desi incepuse sa platesc din el, iar in urma cu 4 zile s-a facut stocul de final de an si i-au spus ca are un minus de 14000.00 lei si ca el estet vinovat ca i-a luat si ca trebuie sa platesca cat mai repede ca altfel ii desface contractul de muinca cu litera "i". el cand primeste marfa o primeste cu o hartie facuta la calculator, neoficila. stocul se face pe baza datelor din calculator la care angajatii nu au acces. mentionez ca si colegii lui au minus, insa nu cu sume asa fabuloase. solutia sefului a fost sa recunoasca ca a luat banii, sa faca un credit bancar si sa-i platesca minusul. ce ma sfatuiti?