buna seara! am revenit pentru ca a aparut ceva super nou si as vrea sa stiu cui trebuie sa ma adresez! imediat dupa scandalul ce a precedat primul meu post pe forum, am luat decizia sa ma mut acolo unde este de mine, la mascati. ok. la doua zile dupa scandal, am fost ridicat in slavi ca am fost curajos, ca m-am descurcat excelent, etc, seful meu direct facand un anunt socant pentru mine si pentru ceilalti 20 de colegi aflati in sala de instructaj, si anume "cand se vor da salarii de merit, acest om va fi cap de lista, deoarece merita pe deplin". toti au ramas cu gura cascata, la fel si eu, ca nu ma asteptam sa imi recunoasca valoarea. asteptand un raspuns de la mai-marii politiei capitalei, in privinta mutarii mele, am luat decizia de a informa sefia sectiei cu privire la intentia mea de a parasi colectivul, deoarece asa mi s-a parut omenesc si normal, sa nu se zica apoi ca i-am "facut pe la spate" si nu au stiut ca plec. dupa aflarea vestii au tinut sa ma felicite si sa se bucure pt mine, atat seful sectiei cat si seful direct care imi promisese salariul de merit! dar, cum era prea frumos sa mi se intample mie, astazi am aflat ca listele cu salariile au fost trimise spre serviciul financiar de la politia capitalei, iar pe mine m-a sarit schema. am cerut explicatii sefului direct si mi s-a spus ca, a dat altcuiva care ramane in sectie, nu care pleaca. dar aceste salarii de merit se dau pt ce am muncit in 2008, nu pt ce voi munci anul asta, sau unde. am dreptate? drept pentru care, m-am zbatut ca prostu un an intreg, m-am batut cu toti nenorocitii si am dat dovada de mult spirit de solidaritate si colaborare, si ce am primit in schimb? un calificativ de ... si o promisiune in vant! dar stiti de ce mi s-a facut promisiunea asta? pt ca, daca cititi primul post, eu am iesit cam sifonat din acel acandal, la fel si masina din dotare. si de ce mi s-au facut promisiuni? ca sa imi tin gura, sa nu mai spun la nimeni, ca afla cine stie cine si poate se si mediatiza. intelegeti ideea? aspept si eu cateva sfaturi, va rog! va multumesc anticipat!
In primul rand, buna seara! Iar in al doilea rand, va multumesc d-le blasim pt aprecierile si criticile dvs. din pacate, situatia nu este asa cum o descrieti dvs si prin asta s-ar putea sa dezinformam putin utilizatorii acestui forum! La ce ma refer: sspir-ul sau jandarmii nu vin niciodata cu promptitudine la scandal si s-ar putea sa ti-o furi si mai rau pana vin ei; colegii niciodata nu o sa te ajute deoarece, in mentalitatea lor de oameni cu par alb in cap, fie ca se baga-fie ca nu, aceiasi bani iau pe 14 cand "baga cardul in perete".iar eu pot sa iau legatura si cu mama procuraturii pt ca sefii nu vor sa se inregistreze cu ultraj, ca , zic ei, nu da bine la imaginea sectiei! oricum, mi-am dat seama ca nu e de mine la ordine publica! drept pt care , ma voi muta la mascati! va multumesc!
salut toti utilizatorii! sunt un angajat al m.i.r.a. care abia a ajuns acasa de la serviciu unde a fost, din nou, ultragiat! as vrea sa stiu si eu... cam ce ar trebui sa se intample ca sa se modifice statutul politistului si cam cati politisti trebuie sa moara pentru a avea si noi, cei care ne facem treaba, parte de protectie si de legi pro-politie!?!?!?!?! avem sectia amplasata intr-un focar de infectie, mai bine spus, intre rromi! nu sunt rasist! am prieteni tigani! dar deja s-a umplut paharul! nu mai pot! am absolvit scoala de politie din campina, deci sunt un politist cu scoala militara, nu incadrat direct, la bax! imi place la nebunie ceea ce fac! adica dreptate! dar se pare ca sunt singurul din sectie! de ce? pentru ca de 2 ani de cand sunt in politie, am avut 4-5 interventii intre tigani, la scandaluri de proportii! si ce am primit in schimb? un calificativ de sfarsit de an care este "bun" si multe injurii, amenintari la adresa integritatii mele corporale si ale bunurilor mele! de ce asta? pentru ca acum, in prejma sarbatorilor, apropo... lucrez de craciun si revelion, colegii mei "solidari" sunt preocupati sa faca pachete pentru sefi si pentru bunul trai al familiei, culmea... au liber de toate sarbatorile!... zic ei..."ie pentru copilasi... nu pentru noi..." poi da bine domnilor sefi ai ministerului! noi daca suntem mai mici in varsta si in grad, nu trebuie decat sa ne expunem in strada? va zic eu! din atitudinea sefilor fata de noi, intelegem ca ... DA!!! in seara asta, un nou episod! am fost amenintat, lovit, scuipat, injuriat si eu si familia mea, si ca tacamul sa fie complet, masina de serviciu, celebrului logan de 70.000 de euro, i-a fost indoit portbagajul cu pumnii de catre tigani, pt ca erau nervosi ca nu voiam sa ma dezbrac sa ma bat cu ei parte-n parte! ce masuri s-au luat! va spun eu! masuri dictate de sefii care iau 50-60 de mil pe luna: avertismente scrise pentru tulburarea ordinii si linistii publice! pai si ultrajul? pai si faptul ca ne-a fost stirbita autoritatea? nu ii intereseaza! vorba lor:"nu e bine ca sectia sa se inregistreze cu ultraj"! auziti tupeu! eu sunt omorat in strada si lor le pasa ca e bine-vazuta sectia! pai e normala atitudinea lor! ce bine se munceste din birou! fac apel tuturor colegilor si cetatenilor de buna-credinta! sa facem ceva sa se modifice statutul politistului, legea politistului cu mai multe drepturi! va multumesc anticipat! sunt multe de spus! la revedere!