avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Activitate law&justice

Activitate law&justice

Răspuns la discuția Admitere Barou 2008
mumik a scris:

law&justice a scris:

ok! credeti ce vreti, la urma urmei ce-mi pasa mie! adevarul este oricum unul singur!
credeti ce vreti! la urma urmei, ce importanta are adevarul?
numai bine!

Daca tu nu ai facut nimic si nu speri sa treci la contestatie atunci lasa-i pe cei care chiar au scris si asteapta sa li se faca dreptate in pace. Nu ai de unde sa stii astfel de lucruri. Eu nu te cred sub nici o forma. Macar daca ar fi ceva construtiv dar asa pot inventa si eu o gramada de lucruri nu? Care de altfel sa nu ajute la nimic....

dar ce te face sa crezi ca sunt candidat?????? :))of doamne, naivi mai sunteti unii dintre voi!
imi pare sincer rau doar de cei neindreptatiti, asta a fost motivul "interventiei" mele!
hai, gata!
sarbatori fericite si succes!
ok! credeti ce vreti, la urma urmei ce-mi pasa mie! adevarul este oricum unul singur!
credeti ce vreti! la urma urmei, ce importanta are adevarul?
numai bine!

dragii mei! cei care mai credeti in dreptate!
contestatiile au fost rezolvate de miercuri noapte, la ora 1. restul este.....praf in ochi!
nu s-au recorectat lucrarile ci doar s-au analizat listele cu notele deja existente! adica,cei care credeati in recorectare...lasati-o balta!
va mai spun doar un lucru, daca stiti ca aveti dreptate, mergeti mai departe.
a fost o cacealma! sunt dedesubturi pe care nu le veti cunoaste poate niciodata!
cei care ati intrat, fie ca ati invatat sau ati copiat, ati avut doar un foarte mare noroc!
succes celorlati! nu va lasati!