avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Activitate ioioio

Activitate ioioio

Răspuns la discuția va rog sa ma ajutati!
va multumesc pentru raspunsuri ... apropo de varsta ..suntemd etul de tineri 23 de ani... nu ma agresat niciodata fizic ...bataie in toata regula ..impins o palma scapata..ceva de genu..in schimb agesata verbal..din belsug, este gelos , foarte gelos , nu mai am mesaje vezchi si nici conversatiile pe messenger...si imi pare rau ca nu le-am pastrat pentru ca erau foarte graitoare... ma ameninta si il amenints i eu cu politi dar incepe sa rada ..lui nu are ce sa ii faca politia..asa imi zice ...face parte dintr--un grup de persoane dubioase sa le zic asa...plus ca familia lui il poate scapa foarte usor...cel mai frica imi este ca ma ameninta nu doar pe mine ci si familia mea ...si nu mai vreau sa stau cu el dar de frica sa nu imi faca mie ceva sau familiei mele:(
Nu stiu daca este ok unde am scris subiectul si imi cer scuze daca deranjez!Am o problema foarte grava cu fostul meu prieten(relatie de aproximativ 4 ani) Ne-am despartit si ma ameninta.Este o persoana violenta si nu ar fi prima data cand ma injura si ma aminta sau ma agreseaza fizic ..dar fara sa lase semne.Pot obtine un ordin de restrictie ?sau cum as putea sa fac sa il tin departe de mine Am inceput prin schimbarea nr de tel dar ma cauta si in plus stie unde locuiesc.Va multumesc din suflet! O seara buna!