avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Activitate Olimpiaaxinte

Activitate Olimpiaaxinte

Da o sa mergem el are tratament totala viata o fost la 3 pshiatri am făcut toate analizele are tratament și acte cu boala lui
Mulțumesc
Mulțumesc
Probabil no sa accepte notarul și nu știu vreau sa o oun pe siacra mea împuternicire totala sa aica și apoi mergem sa facem contractul de intretinere
Probabil trebuie in tribunal cu acord judecatoresc

Bună are tratament de alzheimer face totul ca un om normal doar nu își amintește de prezent gen ce zi și data in rest își afucd aminte doar totul în trecut
raluk0207 a scris:

Ce boala are socrul?
Are probleme de discernământ?
Dacă omul e sănătos la minte, mergeți cu socrii la notar și încheiați contractul.
71 de ani este chiar ok. Nu este bătrân.
Nu înțeleg care e dilema dvs..

Da mulțumesc se poate deplasa are tratament mananca singur doar are tratament și îs invarsta el 71 soacra 72 noi plătim datoriile ii ajutam cu toate și nu vrem sa mai avem probleme cu succesiunea după ce no sa mai fie mai are un frate care ia dat partea și nu vrem sa avem probleme pe viitor

gi-jane2 a scris:

Doamna, nu puteți merge nicaieri daca socrul e atât de bolnav încât sa ii fie afectat discernământul.
Daca doar nu se poate deplasa, dar e întreg la minte, chemati notarul acasă sa semnati un contract de intretinere, prin asta va obligați sa ii ingrijiti și ei va dau casa.

Mulțumesc
Nam mai vrea sa mergem în instanta cd sa facem alta contract sau ce se poate face
Și noi la fel eu nora și fiul dar nu știu am înțeles k nu putem numa dk mergem prin ordin judecătoresc k ea nare împuternicire doar el și socru ii bolnav
Trebuie sa mergem la avocat sa mergem în instanta sau se poate fave altceva alt act