avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună, soacra mea dorește sa facem un contract de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună, soacra mea dorește sa facem un contract de intretinere ...

Bună soacra mea dorește sa facem un contract de intretinere la notar locuim cu socri si socru este bolnav și este pe contract cd putem face mulțumesc

Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:09, 15 Aprilie 2025
Trebuie sa mergem la avocat sa mergem în instanta sau se poate fave altceva alt act
Intelegem ce vrea soacra. Dar dvs?
Și noi la fel eu nora și fiul dar nu știu am înțeles k nu putem numa dk mergem prin ordin judecătoresc k ea nare împuternicire doar el și socru ii bolnav
Nam mai vrea sa mergem în instanta cd sa facem alta contract sau ce se poate face
Ca sa aflați detalii concrete trebuie mers la avocat.
Notarul va face actul și o sa îl citiți.
Notarii nu au timp sa va explice detaliile juridice.

București 2025

Alte discuții în legătură

Contract de intretinere cu acordul fratilor vivipanait vivipanait suntem 5 frati. vreau sa inchei un contract de intretinere cu parintii sau contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere pentru ca eu am grija de ei. ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. eu sunt tutorele mamei și as vrea să știu dacă ... Daniela Marinescu 1969 Daniela Marinescu 1969 Bună ziua. Eu sunt tutorele mamei și as vrea să știu dacă pot face un contract de întreținere pe numele meu. Care sunt condițiile? Trebuie să ... (vezi toată discuția)
Donatie cand unul din proprietari este bolnav psihic eleny62 eleny62 Tatal meu vrea sa-mi doneze apartamentul detinut de el impreuna cu sotia care este bolnava psihic. Trebuie neaparat si acordul ei? Fratii nu au nici o ... (vezi toată discuția)