avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună, soacra mea dorește sa facem un contract de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună, soacra mea dorește sa facem un contract de intretinere ...

Bună soacra mea dorește sa facem un contract de intretinere la notar locuim cu socri si socru este bolnav și este pe contract cd putem face mulțumesc

Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:09, 15 Aprilie 2025
Mulțumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti la notar intai cu toții și vedeti daca vrea notarul sa încheie actul, daca nu, va trimite la iml sa se vadă dacă socrul are discernamant, daca nu are, va trebui sa mergeti în instanță sa îl puneți sub interdictie și sa ii fie numit un tutore, acesta poate semna în locul lui.
Mulțumesc
Da o sa mergem el are tratament totala viata o fost la 3 pshiatri am făcut toate analizele are tratament și acte cu boala lui
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Atunci aveți tot ce va trebuie ca să va adresați instantei pentru punerea sub interdicție și numirea curatorului?
Chiar și dacă în ziua respectiva socrul si-a luat pastilele și în fata notarului pare ok, de ce sa riscați inutil sa va întrețineți socrii niște ani și sa aveți un act anulabil pentru lipsa discernământului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de intretinere cu acordul fratilor vivipanait vivipanait suntem 5 frati. vreau sa inchei un contract de intretinere cu parintii sau contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere pentru ca eu am grija de ei. ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. eu sunt tutorele mamei și as vrea să știu dacă ... Daniela Marinescu 1969 Daniela Marinescu 1969 Bună ziua. Eu sunt tutorele mamei și as vrea să știu dacă pot face un contract de întreținere pe numele meu. Care sunt condițiile? Trebuie să ... (vezi toată discuția)
Donatie cand unul din proprietari este bolnav psihic eleny62 eleny62 Tatal meu vrea sa-mi doneze apartamentul detinut de el impreuna cu sotia care este bolnava psihic. Trebuie neaparat si acordul ei? Fratii nu au nici o ... (vezi toată discuția)