avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Activitate onutza_78

Activitate onutza_78

Nu mai stiu sigur data ultimei facturi, dar am scris un mail la vodafone si sper sa primesc cat de cuarnd informatia, iar in privinta contractului eu am preluat acest abonament de la o alta persoana si mi s-a dat un contract de transfer. O sa il caut si o sa va spun ce scrie in el sau eventual il scanez. Va multumesc mult!
Am avut un abonament la Vodafone, pe care l-am inchis sunand la relatii cu clientii si cerand intreruperea acestuia in anul 2005.Din cauza unei neintelegeri, eu am inteles ca ultima factura poate fi sczuta din puncte, motiv pentru care nu am mai platit-o.Astfel, in urma cu 2 luni am primit scrisoare de la Top Factoring ca am de platit ultima factura in valoare de 70 Ron plus penalitati de 300 Ron.Le am platit cei 70 de ron ca sa nu mai aiba la ce imi pune penalitati, insa acum am ameninta ca ma dau in judecata daca nu le dau si cei 300 ron. Intrebarea mea este ce pot face sau ce imi pot face ei mie?Am un apartament trecut pe numele meu, insa cu clauza de la parinti.Va multumesc!