Am avut un abonament la Vodafone, pe care l-am inchis sunand la relatii cu clientii si cerand intreruperea acestuia in anul 2005.Din cauza unei neintelegeri, eu am inteles ca ultima factura poate fi sczuta din puncte, motiv pentru care nu am mai platit-o.Astfel, in urma cu 2 luni am primit scrisoare de la Top Factoring ca am de platit ultima factura in valoare de 70 Ron plus penalitati de 300 Ron.Le am platit cei 70 de ron ca sa nu mai aiba la ce imi pune penalitati, insa acum am ameninta ca ma dau in judecata daca nu le dau si cei 300 ron. Intrebarea mea este ce pot face sau ce imi pot face ei mie?Am un apartament trecut pe numele meu, insa cu clauza de la parinti.Va multumesc!
era bine sa fi intrebat inainte de a face orice plata!
Poate ca asa am fi vazut ca s-a prescris si nu mai datorati nimic.
La acest moment ar trebui verificate doua chestiuni - data acelei ultime facturi precum si contractul cu Vodafone . Numai asa va pot spune ce vi se poate intampla.
Nu mai stiu sigur data ultimei facturi, dar am scris un mail la vodafone si sper sa primesc cat de cuarnd informatia, iar in privinta contractului eu am preluat acest abonament de la o alta persoana si mi s-a dat un contract de transfer. O sa il caut si o sa va spun ce scrie in el sau eventual il scanez. Va multumesc mult!
in primul rand as avea si eu o intrebare...dupa cat timp pot ce'i de la vodafone sa te dea in judecata?.Sora mea are de platit in jur de 4 mil la telefon ...mi se pare o suma exagerata pt cat a vorbit la telefon...insa ea nu a mai achitat factura din noiembrie 2008.Intrebarea e...dupa cat timp te ameninta cu judecata?:help:
pt cris cris... ai rabdare vreo 2-3 ani sa se adune o suma cat de cat...
si eu am patit la fel pt o factura de 60 lei in 2004 + un tel mobil am fost amenintat ca voi fi dat in tribunal, am platit pana acuma contravaloarea telefonului si al facturii restante(250 lei primii 150 lei i-au primit in cont dupa 7 luni de cand i-am depus eu) si restrul 600 si ceva de lei cica sunt penalizari mi se pare o porcarie si anu trecut mi s-a spus ca se poate ca sa platesc doar 200 de lei si scap si in acest an nu se mai poate face nici o reducere, ce parere aveti despre asta?
Prescriere
MIRCEA AVASILOAIE
Buna ziua ,am avut un abonament la vodafon,pe data de 8 august 2008, dupa 3 luni nu am mai platit venind facturi mari, pe 16 ianuarie 2009,mi-a venit ultima ... (vezi toată discuția)