avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Datorii catre o companie de telefonie mobila
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Datorii catre o companie de telefonie mobila

Buna ziua! am si eu o intrebare in legatura cu firma de recuperari top factoring. Am facut un abonament la vodafone pt cineva si cum se intampla, de obicei, nu si-a respectat perioada contractuala si nici nu si-a achitat ultima factura. Aceasta datorie care era de 80 ron a ajuns la 480 ron, deoarece top factoring a preluat aceasta datorie. Eu am aflat acest lucru acum 4 luni cand am primit pt prima data o instiintare de la ei, am discutat cu dansii si mi-au zis ca eu am fost informata ca s-a preluat datoria inca din prima luna, dar prima instiintare a venit abia la 3 ani dupa preluarea datoriei. Acum vor sa ma dea in judecata. Ce sa fac? As vrea sa platesc doar factura, daca se poate, pt ca daca imi trimiteau instiintari cand suma era mai mica plateam, dar probabil au asteptat sa treaca 3 ani ca sa se acumuleze o suma mai mare. Acelasi lucru i se intampla si unei rude, in conditiile in care si-a respectat perioada contractuala. Sper sa puteti sa ma ajutati. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: rotaru ileana , utilizator 11:24, 30 Iulie 2009
Ati mai postat exact acelasi anunt acum cateva zile si va voi raspunde ca si atunci: mergeti la firma care executa creantele Vodafone si solicitati-le sa achitati plata facturii restante fara penalitatile aferente! B-)
SUCCES!
Daca trei ani de zile nu v-au deranjat cu nimic, le puteti spune ca aceea datorie s-a prescris.
multumesc pentru raspuns, dar este pentru prima data cand v-am scris, probabil cineva are aceeasi problema.
NU PLATITI nimic!. Probabil datoria este platita iar ei incearca sa va sperie pentru a scoate banii de la dvs. La fel sunt si cei de la eos cu orange-ul parca. Daca o sa platiti nu veti putea recupera banii.
Dpmdv datoria nu avea cum sa ajunga la 480 nici cu mama penalitatilor.
Eu ma gandeam ca poate din cauza ca nu s-a respectat perioada contractuala pot sa recupereze cumva acesti bani. Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare credit orange sterea sterea În luna martie am primit o înștiințare de la firma top Factoring ca as avea de achitat suma de 422.78 ron ptr un abonament Orange, suma de care eu nu ... (vezi toată discuția)
Orange și eos ksi Octavian27 Octavian27 Buna ziua, In luna august am decis să mă portez de la Orange la Vodafone , neterminate încă perioada contractuala cu cei de la Orange . A venit luna ... (vezi toată discuția)
Top factoring - recuperare creante 2004-2010 bianca1 bianca1 Buna ziua, in urma cu ceva timp am primit un telefon de la top factoring prin care mi s-a adus la cunostinta ca am o datorie la vodafon. Pe un ton civilizat am ... (vezi toată discuția)