avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Orange și Eos Ksi
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Orange și Eos Ksi

Buna ziua,
In luna august am decis să mă portez de la Orange la Vodafone , neterminate încă perioada contractuala cu cei de la Orange . A venit luna septembrie iar cei de la Orange nu mi-au trimis nici o notificare cu privire la cat am de platit pentru restul lunilor rămase. Acum in Octombrie primesc doua mesaje că trebuie să achit aceasta factura cu suma de 960 lei ,dar care este o datorie recuperata de EOS KSI.

Problems mean este că eu am vorbit cu cei de la Orange și mă angajasem sa plătesc lunar o sumă pentru aceasta datorie , dar ei în schimb au vândut aceasta datorie fara sa fiu anunțat și totul intr-o luna.
Cum ar trebui sa procedez in aceasta situatie?
Încercați să vorbiți cu firma de recuperare și aranjați cu ei o eșalonare a plății.


Ana Cristina Margu Birou de mediator a scris:

Încercați să vorbiți cu firma de recuperare și aranjați cu ei o eșalonare a plății.


Buna ziua,
Stabilisem aceasta chestiune cu cei de la Orange , dar ei nu s-au obosit sa imi trimita o factura in momentul emiterii sau macar sa ma instiinteze ca datatoria a fost cesionata la EOS, este normal acest mod de operare?
Nu mi se pare normal. Însă nu văd ce ați mai putea face decât să colaborați cu firma de recuperare creanțe și să stabiliți o eșalonare a plății.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eos-ksi si orange ruxandram ruxandram Buna ziua. Saptamana trecuta am incercat sa achizitonez un serviciu de la providerul de telefonie Vodafone, respectiv portarea numarului de la Orange. Aflu cu ... (vezi toată discuția)
Datorie platita partial koncz zs. koncz zs. Am si eu o nelamurire . In cursul acestui an , in luna februarie am primit o factura de la Orange romania in valoare de 900 Ron. La momentul respectiv nu am ... (vezi toată discuția)
Creanta orange s.a. adrian7777 adrian7777 Buna ziua, Ma confrunt cu o problema referitoare la o creanta la ORANGE S.A. Problema sta in felul urmator: Un vecin a venit azi la mine si mi-a inmnat un ... (vezi toată discuția)