avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Eos-Ksi si Orange
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Eos-Ksi si Orange

Buna ziua.
Saptamana trecuta am incercat sa achizitonez un serviciu de la providerul de telefonie Vodafone, respectiv portarea numarului de la Orange. Aflu cu stupoare ca acest lucru nu este posibil deoarece figurez cu o datorie in Preventel, fara alte detalii.Mai mult, trebuie sa achit o suma in avans drept garantie.
Am incercat in zilele ce au urmat sa flu despre ce datorie este vorba si de cat timp. Dupa zeci de telefoane reusesc sa aflu ca era vorba despre o datorie la Orange, din 2011 de pe un alt abonament, inchis tot atunci pentru ultima luna de neplata.Datorie despre care ar fi putut sa mi se aduca aminte in 2015 cand am facut un nou abonament la ei. Si mai aflu ca am fost "vanduta" catre firma de recuperari creante Eos-Ksi. Buuun, merg sa achit datoria, anunt in scris cu dovada platii ambele parti si astept...un semn, un telefon..ceva. Orange zice ca Eos trebuie sa ma scoata din Preventel, Eos-ul zice invers. Sau sa se anunte intre ei. Intre timp eu sunt blocata si Vodafone nu vrea sa ma serveasca. Cum sa procedez si la cine sa apelez mai departe?

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Creanta orange s.a. adrian7777 adrian7777 Buna ziua, Ma confrunt cu o problema referitoare la o creanta la ORANGE S.A. Problema sta in felul urmator: Un vecin a venit azi la mine si mi-a inmnat un ... (vezi toată discuția)
Orange și eos ksi Octavian27 Octavian27 Buna ziua, In luna august am decis să mă portez de la Orange la Vodafone , neterminate încă perioada contractuala cu cei de la Orange . A venit luna ... (vezi toată discuția)
Probleme cu societate de recuperari creante ione_la ione_la Am facut acu vreo 5 ani cred un abonament la orange pe numele mamei,am tinut abonamentul mai bine de un an si dupa ce am intrat in imposibiltate de plata nu am ... (vezi toată discuția)