avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Activitate lidia.balasa

Activitate lidia.balasa

Răspuns la discuția Recuperare creante ,refuz CEC
Nu a fost decontat, clientul a venit la sediu, si ne-a spus - ,,ce o sa imi faci? o sa ne judecam si dureaza..''
Buna ziua,
In iulie 08 am inceput o activitate comerciala ce presupune livrarea de materiale de constructii catre micii meseriasi, tot atunci am incheiat contracte de vanzare cumparare cu acestia, am livrat pe baza de factura confirmata cu stampila si semnatura si am primit un cec reprezentand contravaloarea marfii, cec ce a fost refuzat la plata.Ce trebuie sa fac in aceasta situatie, care sunt pasii ce trebuie facuti si care sunt sansele sa-mi recuperez banii.Persoana respectiva imi tot da termene de rezolvare a situatie, acum au venit si documentele(refuzul) de la banca.

In al doilea caz, o alta soc com, cu contract a platit pana la un moment dat, dupa care a venit si a spus ca nu mai are bani. I-am dat nenumarate termene dupa care i-am dus BO la banca pe care mi-l lasase sa-l incasam la sfarsit de sezon, BO avea completata doar suma la care ne intelesesem ca si plafon, semnatura si stampila administratorului.Care sunt sansele de recuperare si in acest caz??

Cineva m-a sfatuit sa fac direct plangere la Parchet pentru inselatorie...Ce ziceti?