In calitate de sot si tatic pot cere eu expertiza psihologica sotiei mele care dupa fiecare cearta banala il ia pe Alex in varsta de 1 anisor pe 30 Mai si pleaca cu toata casa la tatal ei .Este a treia oara cand pleaca in lipsa mea ,stiu o sa ziceti ca sunt nebun dar sunt topit dupa bebelusul meu care incep sa cred ca nu este copilul meu.Pot cere paternitatea copilului si daca aceasta sotie a mea poate sa locuiasca cu bebelusul la tatal ei acasa care este bolnav de Demenţa Alzheimer .Acum ma gandesc sa nu aiba si sotia mea aceasta boala .Nu vreau sa divortez ,vreau sa o ajut dar compotamentul ei ma face sa renunt
Va multumesc pentru comentarii .Astept sa treaca sarbatorile ca nu cred ca gasesc avocat in perioada asta si atunci bag divortul si cu dumnezeu inainte .MII DE MULTUMIRI.Daca exista cineva dispus sa ma reprezinte astept un mail la adresa mihai_mavrodin@yahoo.com sau mihai.mavrodin@tvr.ro
Sunt un tatic disperat si va cer un sfat.Ce pot face in cazul in care sotia a parasit domiciliul conjugal cu un copil de 7 luni in lipsa mea fara sa ma anunte.Am venit acasa si am gasit casa goala ,fara sotie si ce e mai rau fara Alex.Ce pot face?