avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Activitate sturmi

Activitate sturmi

Multumesc mult!
Nu este legalizata de nimeni! Nici macar "conform cu originalul" nu scrie pe ea! Nu a fos nici macar depusa ca o "copie dupa original"
eu banuiesc ca nu e ceva in regula! Dar, ...hartia ce nu este prezentata alaturi de original e ... doar maculatura, nu? Asa orice nebun cu un photoshop poate sa faca ce vrea el! Si, atentie, respectiva hartie nu a fost prezentata ca original, ci doar..o copie!
Si daca acesta se pare ca ..nu exista? Ce baza se pune pe o copie a ceva ce ..nu exista? :O
dar tocmai daca partile o contesta?
Am o intrebare? O copie a unui document poate fi considerata reala sau falsa? O simpla copie!
Răspuns la discuția declaratie data
Multumesc pt raspunsuri!
Daca tot sunt aici mai am o intrebare? O copie a unui document poate fi considerata reala sau falsa? O simpla copie!
Răspuns la discuția declaratie data
Multumesc mult!
Discuție declaratie data
Buna ziua! Am o intrebare scurta: acum 3-4 luni am fost chemat la sectiee (in urma unei comisii rogatorii din alt judet), pt a da o declaratie vis-a-vis de un fost client al meu ce se pare ca nu mai achita ratele creditului! Am facut acest lucru si am scris tot ce mi am amintit in legatura cu acest subiect! Acum 2 zile ma suna politistul ce se ocupa de acest caz ca vine in capitala si doreste "niste completari la declaratia mea"!!! Sincer ma cam simt cam intimidat de acest "film" mai ales ca nu am avut un rol hotarator in tranzactie! Este ok? Odata ce am sustiniut ca aceea este declaratia mea pe care "o dau si o sustin...." Poate insemna ca se urmareste ceva vis-a-vis de mine? Poate sunt cam paranoic dar, ..nu am avut de aface cu autoritatiile pana acum!

Multumesc!
Răspuns la discuția citatie
Multumesc mult!