Buna seara! Am ajuns intamplator pe acest site si sincer, am fost placut impresionat ca exista si ca cei care nu au cumsa se informeze o pot face aici!
Am si eu o intrebare: un fost client al meu (de pe vremea cand lucram in alta parte) nu a mai platit ratele aferente contractelor de leasing incheiate pe vremea cand lucram acolo. Si iata ca primesc un telefon de la un domn inspector, din orasul in care avea sediul clientul in cauza, si spune ca fostul meu angajator a deschis dosar respectivului pt ca nu a recuperat bunurile! Si ca trebuie sa ma duc in orasul respectiv (in celalalt capat al tarii!) sa dau o declaratie ,sa spun cum l-am cunoscut, ce solicitari a avut,.....! Sincer, nu pot sa imi iau liber asa usor si i am spus ca daca chiar ma vrea acolo sa o faca pe alta cale, nu telefonic! Si iata ca primesc vineri o citatie sa ma prezint la politia de acolo luni ! Cam din scurt, plus ca drumurile de acces pana acolo sunt cam blocate! Oricum, ma deranjeaza ca este prea din scurt termenul de prezentare! Cum sa fac sa man pana luna viitoare drumul meu acolo fara sa am probleme cu legea?
Luati legatura telefonic cu politia "de acolo", cereti sa vorbiti cu inspectorul sau agentul care se ocupa de caz, explicati-i ca v-a sosit tarziu citatia si intelegeti-va cu dansul pentru o data si o ora cand va puteti prezenta.Ca sa fiti mai sigur ca solicitarea dvs. se inregistreaza, intocmiti-o si in scris, cereti un numar de fax si o trimiteti in atentia persoanei care se ocupa de caz, cu motivele pe care le-ati comunicat si telefonic.