avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... DOSAR PENAL INSELACIUNE
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

DOSAR PENAL INSELACIUNE

Buna ziua , am vandut si vand produse pe okazii,ro fara a avea probleme pana in acest moment cu clientii nemultumiti , unul dintre ei mi a facut bucuria de a imi face o plangere penala , i am vandut un telefon defect am mentionat asta in descrierea produsului pe site si este inca vizibil acest lucru domnul nefiind multumit mi a facut o plangere penala ,cand am primit prima instiintare i am returnat suma de bani primita in schimbul telefonului 300 lei apoi am primit telefonul inapoi,am fost audiat de seful de post de la mine din comuna am dat declaratii am crezut ca se va termina povestea , acum am primit o citatie in calitate de invinuit intrun dosar penal inselaciune pe 28 decembrie de fapt politistul a venit pe 10 ianuarie cu ea acasa si la pus pe tata sa semneze ca eu nu eram acasa trebuie sa ma prezint in mures eu sunt din prahova si ia spus ca va face o cerere pentru comisie rogatorie sa ma ancheteze dansul sau eu stiu numai sa nu ma duc la mures ca nu am bani ,intrebarile mele sunt , risc sa iau o amenda pentru neprezentare am vz ca scria 198 C procedura penala?, sau se va putea sa se reprogramenze audierea ?
Ce pedeapsa risc avand in vedere ca eu ma consider nevinovat si nu am antecedente penale ?
Cel mai recent răspuns: mikke12i , utilizator 08:13, 12 Februarie 2013
Audierea se reprogrameaza, iar in cazul in care nu va prezentati la termenul reprogramat se poate aplica amenda
Cred ca ar fi bine sa trimiteti o scrisoare cu confirmare de primire, in care sa aratati pozitia dvs, faptul ca ati restituit banii si ati primit tel precum si ca va aflati in imposibilitate de a va prezenta peronal, din motive financiare.
Se va reprograma audierea.

Depuneti o cerere prin care sa aratati motivele pentru care nu va puteti prezenta.
Se poate face audierea si prin comisie rogatorie.
am incercat sa fiu audiat prin comisie rogatorie nu sa putut au trimis jandarmeria cu mandat de aducere , mentionez ca sunt bolnav psihic am fost internat in spital 6 luni in anul 2011 nu au luat in considerare acest fapt si m au facut sa vin 300 km riscandumi sanatatea se poate sa dau in judecata politia procurorul pe cineva sa trag la raspundere si eu
am fost la audieri si mi au spus ca mai rau am facut ca i am trimis banii ca in licitatia de pe okazii scrie ca produsul nu se returneaza iar eu i am restituit banii inainte, eu nu stiu ce sa mai zic de tara asta in care traim
Ultima modificare: Miercuri, 30 Ianuarie 2013
mikke12i, utilizator

Alte discuții în legătură

Plangere pentru inselatorie tudor11 tudor11 Buna ziua. Totul a degenerat fara sa imi dau seama in ce ma bag. Prin intermediul unui site de vanzari online, am vandut unei persoane un produs care nu era ... (vezi toată discuția)
Inselaciune? av_emy av_emy Am rugamintea sa ma ajutati, daca se poate , in urmatoarea problema: in urma cu 2 luni un prieten a trimis prin posta un telefon spre vanzare(a dat anunt ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati cu un răspuns. comisie rogatorie internaţională. ContSters466475 ContSters466475 Buna ziua. Problema mea este următoarea : in toamna anului 2016 am depus o plângere penală in Olanda împotriva unui cetățean olandez care inchiria camere ... (vezi toată discuția)