Multumesc!As vrea sa mai stiu daca inscrisurile privind suma restanta si contractul de inchiriere se depun la lichidator?Stiu cine este lichidatorul asa ca pot merge sa le depun la el, nu?Si daca ati mai putea sa imi spuneti cum voi intitula demersul meu la lichidator: declaratie de creanta sau opozitie la lichidare?Cu respect!!
am o problema si nu stiu cum sa procedez cu o datorie de la o firma aflata in lichidare!toata lumea tacfe si nu stiu ce legislatie se aplica in acest caz!se pot recupera datorii de la o firma aflata in lichidare?am auzit ceva de opozabilitate la procedura lichidarii, se poate face in legatura cu restantele neincasate?rog pe cineva sa imi spuna daca s-a intalnit cu asa situatie!pot sa apelez la un avocat ca sa o actionez in instanta?
V-as ruga sa imi dati o rezolvare la o situatie!in 2000 am inchiriat un teren la o firma care acum se afla in lichidare si as dori sa stiu daca mai exista posibilitatea de a recupera chiria de la firma respectiva si care ar fi solutia si modul de actiune pe care sa il urmez!As putea sa dau in judecata firma respectiva chiar daca aceasta este in lichidare sau ar trebui sa fac declaratie de creanta la lichidator?
Va multumesc anticipat!