avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Activitate crysandu

Activitate crysandu

Răspuns la discuția Director General - SRL
Multumesc frumos!
O zi buna tuturor!
Răspuns la discuția Director General - SRL
Buna ziua!
Cu siguranta nu a fost depus la ITM, altfel nu ar fi fost precizat in cel de-al doilea act aditional si functia la "alte modificari" (contabilul s-a eschivat atunci cand l-am cerut, afirmand ca este rupt, ca nu stie ce s-a intamplat cu el dupa ce doamna s-a razgandit si in privinta salariului). Aceasta doamna, cum spuneam, este un om de inredere si supus asociatului meu; practica executa ceea ce i se spune de catre asociatul meu sau juristul sau. Cu toate ca au fost si situatii in care a fost prost informata.
Multumesc frumos!
LA MULTI ANI!
Sunt unul din cei doi asociati din cadrul unui SRL si detin 20% din actiuni. In prezent, atmosfera s-a schimbat, relatia dintre noi s-a racit si au inceput presiunile. Cu siguranta, va dori sa intre in posesia actiunilor mele, in aceasta luna, tinand cont ca divergentele au aparut in luna decembrie. Data de 5 ian 2009 este prima zi de munca din acest an, iar eu as vrea sa imi depun demisia din functia de Director General. Asociatul meu a trimis "o persoana" sa se ocupe de mersul firmei in luna decembrie. Aceasta a luat functia de Director General, iar eu am semnat act aditonal pt Director Adjunct, fara alte modificari, incepand cu 2 dec 2008. In data de 20 dec 2008 mi s-a inmanat alt act aditional pt micsorarea salariului, dar si a functiei (cum am precizat), tot cu data de 2 dec, act pe care l-am refuzat sa il semnez. Am fost de acord cu modificarea salariului si cu semnarea actului aditional, dar incepand cu data de 01 ian 2009. Precizez ca la ITM nu s-a operat in Cartea de Munca nici o modificare, pana in prezent. Dar persoana detine si ea aceeasi functie ca si mine, cea de Director General. Este legal sa detinem amandoua aceasta functie, precizez ca incepand cu 2 dec, ea a semnat si a incheiat orice act, in calitatea respectiva. Este legal, au valoare acele documente semnate de ea in toata aceasta perioada?
Va multumesc pt atentia acordata!

crysandu