cu masina nu pot circula pentru ca este avariata destul de tare. asta nu inteleg nici eu. de ce nu sa stabilit un vinovat inca. soferul celuilalt autoturism implicat nici macar nu a fost la politie sa dea declaratie sau sa depuna actele(copii) masinii. politistul mi-a spus ca dosarul intocmit de ei a fost trimis la procuratura si acuma sa astept sa vina dosarul de acolo. el a mai spus ca daca vreau imi poate da autorizatie de reparatie, dar nu-mi convine sa imi repar masina pe banii mei stiind ca sunt nevinovat (ceea ce a recunoscut si politistul).
va multumesc mult pentru raspunsuri.
totusi politistul mi-a spus ca nu trebuie facuta nici o plangere.
mai am o intrebare. daca politia il declara vinovat pe celelalt sofer (adica pe cel care mi-a avariat masina) nu ar trebui ca ploitia sa-mi dea copia dupa RCA-ul lui (presupunand ca el a dus copia la politie)? politistul mi-a zis ca nu poate sa-mi dea asigurarea fara acordul lui (spun asta deoarece ala nu recunoaste ca el e vinovat)
va multumesc
pe data de 05.12.2008 am avut un accident soldat cu avarierea ambelor masini. pana la aceasta data politia nu a stabilit nimic. in cate zile pot depne plangerea pt distrugere?