avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Activitate nicky3472

Activitate nicky3472

Am rugamintea de a ma ajuta intr/o problema din ce in ce mai grava.Un credit de nevoi personale,contractat in 2008,a carei rata insemna 30 % din salariile cumulate sot ,sotie, ca valoare 1200 ron,Azi reprezinta aproape in totalitate veniturile cumulate sot sotie,ceea ce este imposibil de achitat in intregime.mai exact venituri de 3700 ron ,iar rata de 640CHF,ceea ce reprezinta aproximativ 2600 ron..Intrebarea mea,ar fi: care ar fi sansele mele de castig ,daca intentez proces in instanta impotriva bancii, pentru a reesalona acest credit cumva,astfel incat rata mea sa nu depaseasca maxim jumatate din venituri?
Răspuns la discuția FIRME RECUPERARE ILEGALE
D-lui cons. juridic Jocandi Causa:

In ceea ce priveste prima parte a mesajului dumneavoastra, va dau dreptate: mana ieftina de lucru, putin cam inculte, dar cu o tona de nesimtire.
Pentru cea de a doua parte, cred ca nu v-ati dat seama ce ati scris. O iau ca pe o scapare. NU MAJORITATEA, ci o parte se spune. Va critic pentru ca si eu fac parte dintre cei ce au credit si care am destule probleme: si financiare, si cu banca, si cu o firma de recuperari.
Problema noastra a celor cu credit (hai sa incercam sa fim putin reyonabili) neperformant, este, in genere, situatia financiara nationala, neputinta celor ce ne conduc de a stopa furturile si alte asemenea exemple. Pe langa acestea concura si prostul obicei al patronilor care, din dorinta de a se imbogatii peste noapte, isi bat joc de salariatii lor prin plata derizorie a acestora, neincurajand astfel consumul, si intrand intr-un cerc vicios, din care nu o sa putem iesii, de altfel, niciodata.
Ma opresc aici si am rugamintea ca pe viitor, nu mai faceti acuzatii, nici chiar subtile, la adresa unei categorii de oameni, care incearca sa supravietuiasca acestor zile.
Va respect si imi cer scuze daca v-am gresit cu ceva.
Discuție viata la bloc
La parterul blocului in care locuiesc ,am o familie care atunci cand gateste,prajeste snitele ,mici,gratare si mai stiu eu ce ,foloseste ca metoda de aerisire casa scarii.eu locuind la nivelul superior va dati seama ca sunt obligata sa indur mirosurile acesteia,ba mai mult mirosul care intra in locuinta mea odata cu simpla deschidere a usii.cum as putea cu argumente legale sa o conving ca nu se face asa ceva?