data acordarioi este 05.01.09 incepandf de la 02.01.09 pana la 31.01.09, este Cm initial, am fost la angajator si cel care se ocupa cu personalul mi-a spus ca cas bucuresti spune ca este o ilegalitate, cm initial nu poate fi acordat retroactiv ci numai cel in continuare
legea nu este pentru toti, daca cei din sistemul puiblic nu au lucrat pe 1.2, 3 si 4 , zile legale, si samb si dum, iar medicul mi-a eliberat un certioficat cu data acordarii de 5.01.09, insa este specificat de la 02.01.pana la 31.01.09, iar legislatia in vigoare specificat ca in unele cazuri cum este sarcina leuzia, ghips etc se poate da concediu cu o daata ulterioara, de ce fimma nu vrea sa mi-l primeasca concediu, ca nu este scris 02.0 la adata acordarii, trebuia medicul sa faca fals in acte?
Buna,
este concediu initial, in cazul institutiile publice 2 este liber prin lege iar 03.4 este liber sambata si dum.
In cazul firmei se lucra si sambata si duminica, am citit azi legislatia si am citit ca concediul poate fi acordat ulterior datei
da , codul este 08 (opt)..cum este ca si alte colege s-au intalnit cu o astfel de problema, ...am vorbit cu cei de la cas sv si ei au spus ca este corect completat ,
Buna seara ! Firma la care lucrez nu vrea sa imi primeasca concediu medical deoarece data acordarii este 05.01.09 si nu 02.01.09 , precizez ca este concediu in cazul sarcinii. Am ciiti legislatia , iar legea este de partea mea, insa firma tine mortis ca dorctorul sa treaca la data acordarii concediului data de 02.01.2009.
SIngura solutie cred ca este pana la urma justtitia