avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Activitate milan65

Activitate milan65

Răspuns la discuția functionar public promovare
multumesc mult.
Răspuns la discuția functionar public promovare
Asta mi-au zis si mie de la personal.Dar m-au intrebat daca am vechime 1 an pe studii superioare inainte de angajare, pentru a-mi transforma postul .Probabil ca sa raman cu salariul de-acum . Daca as lucra cu timp partial , 2ore/zi la particular, 1 an pe studii superioare, s-ar lua in considerare oare ca un an intreg in specialitate .Ca sa nu trebuiasca sa se faca un nou concurs si intr-adevar sa risc sa se inscrie si altii.
Răspuns la discuția functionar public promovare
inteleg ca , daca am terminat o facultate inainte de a fi functionar public si postul pe care am intrat in sistem este cu studii medii, niciodata nu mai pot promova pe un post cu studii superioare , (neavand vechime pe studii superioare ) decat daca mai termin o facultate ...????
Răspuns la discuția functionar public promovare
ce posibilitate am totusi , fiind functionar public , sa trec pe post de studii superioare in cadrul aceleiasi institutii ? Binenteles daca s-ar putea sa raman cu acelasi salar ?
Sunt functionar public din 2006, am intrat in sistem pe un post de referent (studii medii) . Am absolvit stiintele juridice inainte de a deveni functionar public .Acum functia mea este de referent III sup.G .5 CL 32, am inteles ca asta e ultima gradatie ce o pot primi pentru studii medii. Ca sa promovez pe un post de studii superioare mi s-a spus ca trebuie sa mai termin o facultate sau sa am minim un an vechime intr-un post pe studii superioare . Credeti ca exista si alta varianta ? Anul lucrat in functia cu studii superioare trebuie sa fie cu norma intreaga ?