avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Activitate Sumlanschi Florentina

Activitate Sumlanschi Florentina

Răspuns la discuția Valabilitate certificat medical
Buna seara.In urma cu putin timp am primit un raspuns pe avocat.net de la dvs, in legatura cu certificatul medical dat de psihiatru.
Asa cum am spus si in acel mesaj este vorba de un CERTIFICAT MEDICAL care are un timbru fiscal pe el , eliberat de POLICLINICA PRIVATA DR. PILL, medicul care spune NU PREZINTA TULBURARI PSIHICE este medic primar psihiatru, iar cel care contrasemneaza este medic stomatolog. Certificatul este eliberat pentru notariat.
Dorinta mea este sa stiu care e nr de zile valabil pentru acest certificat si daca pot sa atac in instanta neinsemnatatea lui. Va multumesc .

Care este perioada de valabilitate a unui certificat medical eliberat de un medic primar psihiatru format A 5 de la o policlinica particulara, care a fost eliberat pentru notariat unei persoane in varsta de 78 d ani8 in vederea intocmirii unui testament ?
Discuție TESTAMENT
BENEFICIARUL UNUI TESTAMENT INCHEIAT IN IANUARIE 2006 ( LEGATAR UNIVERSAL ) , POATE CERE DUPA 2 ANI PUNEREA SUB INTERDICTIE A CELUI CARE I-A FACUT TESTAMENTUL ?
Discuție tutore
Poate un legatar universal sa inceapa procedurile de punere sub imterdictie a celui care i-a lasat testamentul? Nu exista nici o piedica legala de care sa se loveasca la deschiderea succesiunii dupa decesul celui care a lasat testamentul , in cazul in care acesta mai are si alti mostenitori ?
aveti idee in ce oug a aparut nr de personal de restructurat in primarii si in institutiile subordonate ?