Buna ziua.
Din cate am inteles din normele de aplicare si din explicatiile primite atunci cand am depus dosarul, se iau in calcul veniturile pe 10 luni anterioare nasterii copilului, deci nu si cele luna in care va aflati in concediu si ati nascut.
O zi frumoasa!
buna ziua
din raspunsul dat anterio lui darkone sa inteleg ca daca nu voi mai desfasura nici un fel de activitate timp de 3 ani societatea va fi desfiintata de stat?
precizez ca pana in ianuarie 2009 societatea (un SRL cu unic actionar) a desfasurat activitate, dar nu intentionez sa mai desfasor. datoriile sunt achitate la zi, stocul de marfa a fost transferat pe alta societate.
intentionam sa demarez procedura de lichidare dar nu stiu cat de complicat este si ce costuri implica.
ce ma sfatuiti?
o zi linistita va doresc
Buna ziua
Am nascut in luna noimbrie 2007 iar in prezent ma aflu in concediu pentru crestere copil. Va rog sa imi spuneti daca se poate sa renunt eu la aceasta indemnizatie si sa intre tatal in concediu pentru crestere copil pentru restul perioadei.
De asemenea, va rog sa imi spuneti daca e necesar vreun document/viza de la administratia financiara in cazul obtinerii veniturilor din salarii concomitent cu contract de colaborare sau sunt suficiente avederinte de la angajatori.
Va multumesc anticipat!