Buna ziua, ca de obicei cand dau de vreo problema intru repede pe avocatnet.ro si ma mai linistesc.....sotul meu a deschis o firma in 2004 care a functionat cateva luni, dupa care nu la mai interesat de ea, contabila nu ia explicat nimic din ce ar fi trebuit sa faca spunand ca o sa se ocupe ea....astfel ca am primit acasa o citatie de chemare in instanta pentru dizolvarea societatii deoarece nu sau depus situatiile pe anii 2004,2005,2006, termenul de judecata este 15.01.2009, asa ca apelez la dumneavoastra sa-mi spuneti despre ce este vorba mai exact si ce se intampla daca nu se prezinta, ce ar fi de plata si cum s-ar rezolva asta cel mai bine sa nu mai avem probleme.Va multumesc anticipat pentru sprijinul acordat.
buna ziua
din raspunsul dat anterio lui darkone sa inteleg ca daca nu voi mai desfasura nici un fel de activitate timp de 3 ani societatea va fi desfiintata de stat?
precizez ca pana in ianuarie 2009 societatea (un SRL cu unic actionar) a desfasurat activitate, dar nu intentionez sa mai desfasor. datoriile sunt achitate la zi, stocul de marfa a fost transferat pe alta societate.
intentionam sa demarez procedura de lichidare dar nu stiu cat de complicat este si ce costuri implica.
ce ma sfatuiti?
o zi linistita va doresc
In curand se va reglementa situatia si cu chetuielile de lichidare platite de stat o sa le plateasca asociatii, ori neprezentarea actelor contabile la cererea lichidatorului este infractiune din cate stiu eu, intrebarea mea este se sesizeaza din oficiu judecatorul, se siseaza lichidatorul, azi nu, dar maine?
Lichidare srl
louisfigo
Buna ziua!
Detin un SRL pe care as dori sa il lichidez, el neavand activitate de aproximativ 2 ani de zile. In patrimoniul SRL-ului se afla un imobil si, de ... (vezi toată discuția)