cand am fost saptamana trecuta la tribunal sa vad ce pot sa fac mi sa spus in felul urmator"luati legatura cu un avocat iar el sa depuna cererea de reabilitare altfel nu se poate" ori era doamna prea plictisita de ma trimis la un avocat ori chiar asa si numai asa se poate face...dar eu din cate am citit pe forum se poate si fara avocat... saptamana aceasta o sa ajung la IJP sa mai fac o cerere sa vad daca sa operat automat sau nu in cazier...
multumesc la toti care mi-ati raspuns
imi puteti da mai multe detalii ca nu inteleg ce anume ati vrut sa imi spuneti anterior... eu am scos cazierul anul trecut si eram incris cu articolul de mai sus
multumesccc mullt
buna ziua am si eu o condamnare care zice in felul urmator:
"Condamnă pe inculpatul Petre Gheorghe(...)pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism, având în sânge o îmbibaţie alcoolică ce depăşeşte limita legală, prev. de art. 87 al.1 din O.U.G. 195/2002, faptă din 12.11.2006, la pedeapsa de 1(un) an închisoare. Cu aplic. art. 71 şi 64 lit. a şi b C.p., cu excepţia dreptului de a alege în alegerile legislative, prev. de art. 64 al.1 lit. a C.p. În baza art.81 şi 82 C.pen. suspendă condiţionat executarea pedepsei pe o perioadă de 3 ani, termen de încercare. În baza art. 71 al.5 C.p. suspendă executarea pedepsei accesorii pe durata termenului de încercare de mai sus. În baza art.359 C.pr.pen. atrage atenţia inculpatului asupra disp.art.83 şi 84 C.pen. privind revocarea suspendării condiţionate în cazul săvârşirii unei alte infracţiuni în termenul de încercare sau al neîndeplinirii obligaţiilor civile din prezenta hotărâre până la expirarea acestui termen. În baza art.191 C.pr.pen. obligă inculpatul să plătească statului 280 RON cheltuieli judiciare, din care suma de 100 RON, reprezentând onorariul apărătorului din oficiu, Pronunţată în şedinţă publică, azi 04.03.2008."
mentionez ca am platit imediat aceste cheltuieli judiciare si acum as vrea sa stiu cum pot face reabilitarea de drept fara avocat deoarece nu dispun de niciun fel de venit ca sa platesc avocatul, iar cazierul meu nu este curat si unde vreau sa ma angajez imi cere acest act fara niciun inscris... helppp meee
multumesc
buna ziua,
am si eu o mare rugaminte la dvs:
Cum pot redobandi permisul de conducere dupa ce acesta mia fost anulat ca urmare a infractiunii de a conduce cu o alcoolemie peste limita legala(1.05 in sange)...mentionez ca am fost condamnat la un an inchisoare cu suspendare si 2 ani de incercare hotararea judecatoreasca ramanand definitiva...
as dori si eu sa stiu ce acte imi trebuie si cui tre sa ma adresez pt acestea...
VA MULTUMESC ANTICIPAT.