va multumesc sa inteleg ca in cazul in care specific aceste lucruri in cerere nu mai este nevoie sa merg la un executror judecatoresc pentru apune in executare hotarirea pe care o am.
Va multumesc as dori sa stiu si despre ordonanta de poprire de unde se ia si cum se coplecteaza.Referitor la probe pentru venit nu am de unde din moment ce nu stiu locul de munca.Acesta poate sa aduca o adeverinta care asa cum stim poate sa fie cu venitul minim pe economie.
Buna ziua.Sunt o mamica a unui baiat de 14 ani. Am hotarire judecatoreasca de marire pensie alimentara din luna mai 2008 care nu mia spus locul de munca al fostului sot.Cred ca trebuia sa cer asta.pensia nu sa calculat 25 la suta din salariu si cred ca acelasi este motivul pentru ca nu am cerut eu asta.as dori sa deshid o alta actiune pentru marire pensie si as vrea odata cu aceasta sa deschid si ordonanta de poprire cred ca asa ii zice sa ii opreasca firma banii si sami trimita aceasta mie.Asta pentru ca eu cred ca salariul declarat de fostul sot nu este real.Vreau sa stiu daca pot face lucrul acesta si daca stie cineva cum trebuie facut totul il rog frumos sami zica si mie.MULMESC FRUMOS.