romascanu a scris:
Daca din ce am scris eu mai sus dvs. n-ati priceput decat ca ar fi vreun eseu despre moarte sa fiti sigur ca ma abtin. Nu de alta, dar n-am sa fac vreo pasiune din a lumina minti marginite.
E, asa sunt unii, mai "marginiti", ce sa-i faci, dacva am fi cu totii destepti n-am mai avea nevoie de avocati...
Da' stiu ca sunteti egoist, sa nu vreti dumneavoastra sa ma "luminati" si pe mine, ma lasati asa marginit...
romascanu a scris:
Si nici n-am sa caut raspunsuri dupa cum "doreste clientul". (adica ce ati vrea dvs. sa auziti de la miine ori de la altii de pe aici).
Nu v-am cerut sa raspundeti cum vreau eu, mi-am exprimat punctul meu de vedere si v-am rugat sa ma ajutati sa gasesc varianta definitiei microbuzului in legislatia europeana si sa mi-o citati direct de acolo sau sa mi-o indicati, fara a o interpreta. Dar de, daca intelegeti altceva, n-am nimic nici cu caciula dumneavoastra, nici cu musca atasata...
romascanu a scris:
Sunt o gramada de site-uri cu legislatie europeana. Cautati... Nu va impiedica nimeni. (puteti incepe cu Regulamentul 2151/2003 al Parlamentului European si al Consiliului privind Vocabularul comun pentru achizitiile publice - in care veti gasi microbuze, dar nu si definitia lor - asta asa ...ca sa vedeti ca mai stiu despre ce vorbesc, in afara eseurilor despre moarte).
Sunt o gramada de site-uri insa nu am reusit sa gasesc acea definitie, speram si sper ca vreunul dintre voi, fiind mai obisnuit cu aceste site-uri cu legislatie sa ma ajute sa gasesc ce caut. Asa sunt eu, mai "marginit", de...
romascanu a scris:
Si daca vreti sa demonstrati ca zebra nu-i alba cu dungi negre, ci neagra cu dungi albe ... apoi si asta se poate, dar trebuie uzat de-o vasta bibliografie si ceva inteligenta.
Sau poate alegeti varianta
Pai indicati-mi bibliografia, macar, ca la inteligenta am inteles ca nu ma puteti ajuta:P ca n-aveti de dat, nu puteti diviza neuronul...
romascanu a scris:
Sau poate alegeti varianta de a merge pe jos ori cu alt mijloc de locomotie pe placul dvs., daca "calator fiind" nu va sunt pe plac vehiculele admise de "prostia sau de interesele celor care a transpus legislatia".
Dar daca dvs. vreti sa ne convingeti ca in spatele acestor cuvinte pe care vi le-am citat cu ghilimele se ascunde un simplu "calator", eu va spun ca sunt doar ...vopsita blonda.
E treaba mea ce aleg, nu v-am cerut consiliere... Daca ma credeti ca sunt "simplu calator", sau nu, pur si simplu nu-mi pasa. de altfel, 'mneavoastra activand in domeniul asta care lucreaza cu legea, ar trebui sa stiti ca nu ma impiedica nimeni sa am si sa urmaresc anumite interese, asa cum nici pe dumneavoastra sau pe altii nu-i impiedica nimeni sa aiba interese contrare... credeam ca stiti asta...
Acuma, cu faptul ca sunteti vopsita sau nu blonda, fie la propriu, fie la figurat, chiar nu-mi pasa, desi dupa raspuns pareti mai degraba maro...
Va rog sa opriti comentariile p langa subiect, eu v-am cerut sa ma ajutati cu ceva simplu, atat!