Va multumesc pt raspuns dar sunt totusi nelamurit ce se intampla cu cele ultime 2 luni de sarcina pana la nasterea copilului in care sotia nu a cotizat cu nimic deoarece la intoarcerea in tara nu mai beneficiaza de ajutor din partea statului Marii Britanii.Vor constituii acestea o problema ?
Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema:eu cu sotia muncim legal in Marea Britanie de 4 ani.Sotia este gravida in 7 luni si vrem sa venim in Romania sa nasca acolo.Am inteles ca are dreptul la plata indemnizatiei pt copil .Problema mea este ca noi venim in Romania cu 2 luni inainte de nasterea copilului si automat nu vor fii taxe platite pe aceste ultime 2 luni.Ma intereseaza daca este asta o problema in primirea indemnizatiei sau se vor calcula doar 10 luni din12(in care s-au platit taxe)si impartit la 12?va multumesc din suflet
Va multumesc foarte mult pentru raspuns!=D>IMI mai poate spune cineva totusi ce ar trebui sa aduc din UK sa pot dovedii plata impozitelor?Aici la sfarsitul fiecarui an primim p45,o dovada a taxelor platite in ultimii ani.Este acela indeajuns?Am auzit si ca ar fi trebut sa platesc taxe pe venit in romania cat timp am stat aici pt a beneficia de ajutor pt copil.Este adevarat?Va multumesc din suflet pt timpul acordat!
P.SPrecizez ca avem buletin romanesc cu domiciliul in romania.
lucrez in Marea Britanie legal de 4 ani impreuna cu sotia.Asteptam un copil acum si vrem sa ne intoarcem in Romania sa se nasca acolo.m-ar interesa ,daca stie cineva ,pot beneficia de vreun ajutor din partea statului roman si ce actear fi necesare .unde ne incadram mai exact ?putem primi cei 85%din salariul care il are ea aici?multumesc mult!!!!