avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Activitate prsmdn

Activitate prsmdn

Buna ziua.Problema mea e urmatoarea:
M-am mutat la tara impreuna cu sotia,in casa bunicilor ei unde locuieste si tatal ei.Am vrea sa ne apucam de construit o anexa la casa dar ne-am lovit de o gramada de probleme.
Casa respectiva,nu este intabulata pe nicunul dintre cei mentionati.Exista un titlu de proprietate pe teren,dar este pe numele bunicului sotiei mele,care a murit.Exista un certificat de succesiune prin care acesta se imparte intre bunica sotiei,tatal ei,si matusa(sora tatalui).
Intrebarea mea este:Exista vreo posibilitate ca sa trecem toate acestea pe numele meu si al sotiei?Evident partile mostenitoare fiind de acord.Si daca da ce trebuie sa fac,si cum.Multumesc anticipat!
Buna.Am si eu o problema...acum un an si ceva am dat bani imprumut unei persoane.Eu eram plecat din tara si i-am trimis banii prin Western Union pe numele respectivei.Inca mai am chitanta de depunere cu datele amandorura (adica ale mele si a persoanei in cauza),data si locul de unde au fost trimisi baii...s.a.m.d.Problema acum e ca nu pot sa imi scot banii inapoi de la respectiva.Am tot asteptat si am insistat cu telefoane dar nu vrea sa mii dea.Suma era de 1000 euro.Nu sunt foarte multi dar nici foartea putini.Intrebarea mea este...pot face ceva pe cale legala sa imi recuperez banii?Si daca da va rog sa imi dati niste indicii.Multumesc anticipat