am mai discutat cu mama mea!se pare ca casa nu este in total scrisa pe numele mamei!mama mea are un sfert iar restul apartine inca bunicii mele!!ea zice ca s-a facut o succesiune,de la bunicul meu,care o decedat,la bunica mea si mama mea prin hotarati judecatoresti!acum,mama mea fiind casatorita,ce drept are tatal meu?am facut ceva documentatie,si am citit o lege care spune ca sunt exceptii in ceea ce priveste bunurile proprii si care nu intra la partaj,cum ar fii mostenirile!!! va multumesc si scuzati-ma,m-am exprimat gresit!!:)
:) pentru AVLIL!!ei sunt casatoriti!vor sa divorteze!bunica din partea mamei traieste,aproape 80 ani,casa o scris-o pe numele mamei,deci mama o va mosteni!!si nu mi se pare ca este un bun comun si ca va intra la partaj!!!
buna ziua!am si eu o nelamurire!parintii mei vor sa divorteze.tata violent,alcoolic.ei au un apartament dobandit dupa casatorie,acesta ma gandesc ca se va imparti intre ei.dar mama mea va mosteni o casa din partea mamei ei.casa e trecuta pe numele mamei mele.as vrea sa stiu daca tatal meu are vreun drept asupra casei in situatia in care de-a lungul anilor ei or mai investit acolo cate ceva.va multumesc!!