avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Activitate oasele_mellle

Activitate oasele_mellle

Răspuns la discuția partaj la divort
am mai discutat cu mama mea!se pare ca casa nu este in total scrisa pe numele mamei!mama mea are un sfert iar restul apartine inca bunicii mele!!ea zice ca s-a facut o succesiune,de la bunicul meu,care o decedat,la bunica mea si mama mea prin hotarati judecatoresti!acum,mama mea fiind casatorita,ce drept are tatal meu?am facut ceva documentatie,si am citit o lege care spune ca sunt exceptii in ceea ce priveste bunurile proprii si care nu intra la partaj,cum ar fii mostenirile!!! va multumesc si scuzati-ma,m-am exprimat gresit!!:)
Răspuns la discuția partaj la divort
:) pentru AVLIL!!ei sunt casatoriti!vor sa divorteze!bunica din partea mamei traieste,aproape 80 ani,casa o scris-o pe numele mamei,deci mama o va mosteni!!si nu mi se pare ca este un bun comun si ca va intra la partaj!!!
buna ziua!am si eu o nelamurire!parintii mei vor sa divorteze.tata violent,alcoolic.ei au un apartament dobandit dupa casatorie,acesta ma gandesc ca se va imparti intre ei.dar mama mea va mosteni o casa din partea mamei ei.casa e trecuta pe numele mamei mele.as vrea sa stiu daca tatal meu are vreun drept asupra casei in situatia in care de-a lungul anilor ei or mai investit acolo cate ceva.va multumesc!!