avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Activitate carmen2mee

Activitate carmen2mee

Am facut si obligatorie si facultativa , cea facultativa pentru suma la care este ipotecata locuinta. Mi s-a spus sa merg la banca in fiecare an sa duc asigurarea, sa fac dovada ca am asigurat locuinta. Am vrut sa fiu de buna credinta, sa fiu corecta........
Buna seara.
In urma cu 4 ani am facut la banca un imprumut in bani cu ipoteca si am luat o locuinta. Am facut asigurarea locuintei la un asigurator deoarece asa ni s-a spus atunci. Pana in acest an am platit cu ordin de plata asigurarea locuintei la banca la casierie catre asigurator.
In acest an am schimbat asiguratorul fiind tot o societate agreata de catre banca dar una din doamnele de la ghiseu nu a vrut sa-mi primeasca asigurarea si ma plimba pe drumuri de cateva zile. Tot imi cere o notificare de la asigurator in care sa se specifice ca aceasta este de acord cu schimbarea societatii de asigurare. E ceva normal sau este exces de zel de la o d-ra mai putin informata? Societatea de asigurare nu vrea sa dea aceasta notificare. Ce pot face in aceasta situatie avand in vedere ca eu am asigurarea facuta la o alta societate unde mi s-a facut o oferta mai buna. Va multumesc.