avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Activitate drelciucc

Activitate drelciucc

Răspuns la discuția Poprire cont Reiffeisen Bank
Cum si unde pot contesta executarea si pot scoate poprirea de pe cont?
Deci pana la urma ce ar fi de facut,sa pot primi niste bani:un cont nou?...precizez ca banii ii pot primi numai prin bancasi ca am posibilitatea de a-i retrage imediat ce au intrat in cont
Daca exista adresa la banca,oamenii de acolo sunt obligati sa ma instiinteze inainte de a infiinta contul,nu?
Unde si cum pot contesta executarea?
Am un credit contactat la Bcr in 2006,si la fel ca altii in situatia mea,am ajuns in imposibiliatea de a-l platii.De prin 2010 creditul meu a fost preluat de catre EOS KSI,de la care am primit nenumarate somatii,culminand zilele acestea cu punerea unei popriri pe un cont in lei detinut la Reiffeisen(printr-un executor judecatoresc).Trebuie sa primesc niste bani dintr-o activitate de a mea,pe care nu prea i-as da celor de la EOS KSI,astfel incat intrebarea mea este: la cat timp de la infiintare unui cont cu card atasat la o banca,afla cei care pun poprirea de el,sau daca am timp sa retrag o suma de bani dintr-un cont nou infiintat,inainte de a se institui o poprire si pe acesta?.Multumesc anticipat.