avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire cont Reiffeisen Bank
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire cont Reiffeisen Bank

Am un credit contactat la Bcr in 2006,si la fel ca altii in situatia mea,am ajuns in imposibiliatea de a-l platii.De prin 2010 creditul meu a fost preluat de catre EOS KSI,de la care am primit nenumarate somatii,culminand zilele acestea cu punerea unei popriri pe un cont in lei detinut la Reiffeisen(printr-un executor judecatoresc).Trebuie sa primesc niste bani dintr-o activitate de a mea,pe care nu prea i-as da celor de la EOS KSI,astfel incat intrebarea mea este: la cat timp de la infiintare unui cont cu card atasat la o banca,afla cei care pun poprirea de el,sau daca am timp sa retrag o suma de bani dintr-un cont nou infiintat,inainte de a se institui o poprire si pe acesta?.Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:56, 27 Februarie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
daca exista adresa la acea banca pt infiintarea popririi , se infiinteaza imediat ce il deschideti.
Puteti contesta executarea invocand implinirea termenului de prescriptie.
Unde si cum pot contesta executarea?
Ultima modificare: Miercuri, 25 Februarie 2015
drelciucc, utilizator
Daca exista adresa la banca,oamenii de acolo sunt obligati sa ma instiinteze inainte de a infiinta contul,nu?
Nu și nici nu cunosc.

Alte discuții în legătură

Validare poprire Biancamacovei Biancamacovei Buna ziua, In anul 2007, mama mea a contractat un credit pe numele meu. Nu a mai reusit sa plateasca ratele si nici nu m-a instiintat acest lucru, ramanand ... (vezi toată discuția)
Executare silita card de cumparaturi carrefour 2007 nukytza nukytza Buna ziua, In data de 9 aprilie 2015 am primit de la banca la care am contul de salariu un mail prin care mi se aducea la cunostinta infiintarea unei ... (vezi toată discuția)
Executare silita a.adrianlungu a.adrianlungu Buna ziua, in anul 2007 am facut un credit la Bcr de 5700 lei. Am platit cateva luni dupa care am ramas fara servici si nu l-am mai putut plati. Creditul a ... (vezi toată discuția)